BorgWarner

A világ egyik vezető autóipari beszálítójánál a BorgWarner Oroszlány Kft-nél telepítettünk egy egyedi kialakítású led szegmens kijelzős információs táblát .
A táblát teljes mértékben időtálló rozsdamentes anyagból készítettük el. A megrendelő kérésének megfelelően alakítottuk ki a kejelzők eléhelyezését és a festést. A betáplálás napelemmel történik és egy inteligens töltésvezérlő biztosítja az akkumulátor feltöltését.

Veszprémi Rendőrkapitányság

Veszprém vármegyében több helyszínen is telepítettünk kijelző nélküli sebességmérő eszközöket a veszprémi rendőrkapitányságnak.
Az eszköz segítségével statisztika készíthető a közeledő és távolodó járművek számáról és a sebességükről egy adott útszakaszon.
A betáplálás napelemmel történik,  a rendőrség távolról bármikor le tudja kérdezni a mért adatokat és ellenőrizni tudja az eszköz pillanatnyi állapotát.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A Magyar Közútnak telepítettünk hőmérséklet kijelző táblát Piliscsabán. Olyan  útszakaszon ahol gyakori az útburkolat lefagyásának veszélye. 
A tábla folyamatosan méri az aszfalt hőmérsékletét egy lehelyezett hőmérő szonda segítségével. 2 °C alatt automatikusan bekapcsolnak a táblába épített figyelmeztatő jelzések, jelen esetben  egy "VIGYÁZZ!" felirat és egy hópihe.

dhl porta, Budapest Airport

A DHL Express új logisztikai központjában szereltünk fel hat darab változtatható jelzésképű (VJT) táblát a porta épületre.
A táblák jelzésképének változtatása (behajtás tiltása vagy engedélyezése)  a porta épületben felszerelt vezérlő panelen segítségével lehetséges. Az épület mindkét oldalán elhelyezett táblák páronként ellentétesen kapcsolhatóak.

Egyedi méretű, kialakítású táblát szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Copyright © 2023, Minden jog fenntartva! www.sebessegmerotabla.hu